2014. február 5., szerda

Intelligens földi áldás: Agyagok

kozm4.jpg
http://www.bevezetem.hu/cikk/
mindent-a-szepsegert-okori-szepeszeti-praktikak?p=3
Nem tudom ki hogy van vele, de én már semmi pénzért nem kennék az arcomra bolti kencéket (bionak nevezettet se). Amióta kipróbáltam az agyag pakolást az arcomon azóta szentül hiszem, hogy nincs is másra szüksége az arcomnak a szappankáim mellett! (Na jó néha néha egy kis saját készítésű shea vajas krémre a hideg téli napokon.)


Már az ókori egyiptomiak is előszeretettel alkalmazták az agyagokat a gyógyászat és szépségápolás területén. Nem szaporítanám tovább a "betűket", mert Biomaci nagyon szépen összefoglalta  már gyógyhatásaikat, felhasználási területeiket és hogy otthon hogyan tudunk mi is szépülni és gyógyulni segítségükkel.

Az elmúlt 3 hónapban sikerült bővítenem agyag "gyűjteményemet", így a kollekcióm a következőkből áll: fehér, sárga, zöld, kék és rózsaszín.


Arcápolás:
Kipróbáltam az arcomon már többször is az agyagpakolást különféle kombinációban. Zöld agyag vízzel keverve, zöld agyag kecsketejjel keverve (aki nem szereti a kecsketej illatát, az ne próbálja ki), zöld és kék agyag (antibakteriális, jó a zsíros pattanásos mitesszeres bőrre ) vízzel keverve.
Baba bőröm lett!! A készülődő pattanások  (amik feszülnek és fájnak "érés" előtt) visszahúzódtak és 2-3 nap után kinyomás nélkül eltűntek!
Ha nem lennék lusta és hetente feltenném a pakolást az eredmény még szembeötlőbb lenne. A mitesszereim az orrom se virítanak annyira mint régen szerintem.

Munkatársnőm (Timi) is kipróbálta az agyagos arcpakolást és ő is nagyon elégedett volt az eredménnyel és használja őket azóta is.

Szappanok:
Előszeretettel használom őket gyógyhatásuk és színező tulajdonságaik miatt!!! Igazi All IN ONE  összetevői a szappanoknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése